Word Vriend!

Wij zetten ons in voor ouders en Oudercommissies omdat we denken dat het makkelijker kan. We denken dat de druk op kinderen, ouders en zelfs opa’s en oma’s te groot is. We pleiten voor goede kinderopvang, ouderschap op de kaart, onderwijs anno nu en vooral meer tijd en geld voor gezinnen om de combinatie werk, gezin en zorg te kunnen bolwerken. We zetten daarom graag een stapje extra voor jullie. Van een impactvolle lobby tot praktische informatie en ondersteuning. We laten de stem van ouders in de politiek en media horen. Zo zitten we aan tafel bij verschillende ministeries en bij Tweede Kamerleden. We praten mee over de kwaliteit en financiering van de kinderopvang, over verlofregelingen en willen ouderschap en de uitdagingen van gezinnen op de politieke agenda zetten. We werken graag samen met partners om dit te bereiken, zoals in de Alliantie Armoede.

Ouders kunnen ook altijd bij ons terecht met vragen en voor adviezen, maar ook voor leuke tips en trics en checklists. Ondertussen vragen we jullie ook vaak om met ons mee te denken. Alleen met jullie input kunnen wij namelijk onze lobby voeren en landelijk de stem van ouders laten horen. Je mag ons altijd mailen met vragen, ideeën of met dingen waar je tegenaan loopt. Wij zijn er voor jou, om het makkelijker te maken.

Wil jij ook je stem laten horen? Wil jij ook verandering? Sluit je dan aan! Word Vriend en steun ons werk. Door je aan te sluiten, maak jij al snel het verschil. Jij geeft namelijk jouw stem, waardoor wij meer kunnen bereiken. Als we namelijk met 10.000 ouders zijn, maken we meer indruk dan met 1.000. Een soort van ‘deze vuist op deze vuist’. Samen maken we dan het verschil, bij jullie aan de keukentafel maar ook aan de tafels in politiek Den Haag, media en de werkgeverstafel!


Aanbevolen