Speciaal voor Oudercommissies

Wij vertegenwoordigen, naast ouders, ook oudercommissies in de kinderopvang. We ondersteunen oudercommissies met praktische tips, trainingen en informatie. We zitten aan namens OC’s tafel bij verschillende ministeries en de Tweede Kamer om de belangen van ouders en oudercommissies in de kinderopvang te vertegenwoordigen. Hier praten we bijvoorbeeld over de kwaliteit, financiering en veiligheid. We doen onderzoek onder ouders en oudercommissies, zodat we weten wat er speelt. We zijn er als je ons nodig hebt.

Hieronder lees je het laatste nieuws, lees je over onze trainingen en workshops, tips en trics en je rechten en je plichten als oudercommissie! Heb jij een aanvulling, een idee, een vraag of wil je iets met ons delen? Stuur ons dan een mail!

Sluit jouw oudercommissie aan!

Graag vertegenwoordigen we ook jouw oudercommissie. Voor slechts 27,50 per jaar kan je op ons rekenen. We ondersteunen jullie graag met de laatste informatie en praktische adviezen. We laten jouw stem vervolgens ook aan de Haagse tafels horen. Sluit je daarom ook aan!

Ouderzeggenschap

Ouderzeggenschap

Veel kinderopvangorganisaties vinden een goed functionerende OC heel erg prettig. In de praktijk blijkt het echter vaak lastig om voldoende...