Denk mee

Denk mee! Wij vinden het namelijk belangrijk om jouw mening te horen zodat wij beter ons werk kunnen doen. Inmiddels denken er al meer dan 800 mensen mee in onze denktank. Wil jij ook zo af en toe jouw mening geven? Geef je dan snel op. Op deze manier praat jij mee en zit je aan tafel bij verschillende ministeries, Kamerleden en media.

Denk mee!

We vragen eens in de zoveel tijd om jouw mening over bijvoorbeeld de rol van ouders op school, verlofregelingen, kinderopvang, thuiswerken en meer. Voor ons is het allemaal zeer waardevolle informatie, want we nemen jouw mening rechtstreeks mee naar de ministeries, Tweede Kamer en media. Dus denk mee!

Stichting Voor Werkende Ouders

We hopen dat we je zo weer geholpen hebben. Wij zijn Stichting Voor Werkende Ouders. Het runnen van een gezin is als het runnen van een bedrijf. Wij denken dat het makkelijker kan. Hierin speelt iedereen een rol, de politiek, de maatschappij, werkgevers, de media en ouders zelf. Wij lobbyen hiervoor. Wij helpen ouders met praktische tips en tools. Wij vertegenwoordigen ruim 15.000 ouders in Nederland.  Doe je ook mee?