Contact

Contact

Wij zijn er voor kinderen, ouders en opa’s en oma’s. We horen daarom graag waar je tegenaan loopt of gewoon je tips en ideeën. Wij gaan daarna voor jouw aan de slag, want ons doel is jouw stem laten horen. Of geven je informatie waar je wat aan hebt.

We houden je ook op de hoogte van het laatste nieuws, ontwikkelingen en praktische tips op Facebook en LinkedIn. Of meld je hieronder aan voor onze newsupdate. Vind je het leuk om met ons mee te denken en jouw stem direct te laten horen? Denk mee in onze denktank. Inmiddels denken ruim 800 ouders al met ons mee.

Vertel het ons!

Heb je een opmerking of een vraag? Laat het ons weten!

Secretariaat
Voor administratieve vragen kan je gebruik maken van onderstaand contactformulier of mailen naar info@voorwerkendeouders.nl.

Pers
Voor alle persvragen kunt u contact opnemen met Marjet Winsemius, directeur Stichting Voor Werkende Ouders, op 06-46004437. Wilt u de persberichten van Stichting Voor Werkende Ouders ontvangen? Stuur dan een mail naar info@voorwerkendeouders.nl.

Postadres
Stichting Voor Werkende Ouders
Simon Stevinweg 39
1401 TB Bussum

E-mail
info@voorwerkendeouders.nl

Kamer van Koophandel
nr. 59787287

RSIN

RSIN nummer 853644184

Verantwoording

Wij nemen onze taak serieus en leggen daarom graag verantwoording af over wat we het afgelopen jaar hebben gedaan. Deze en de bijbehorende financiële verantwoording is op te vragen via het contactformulier.

Privacy
Wij vinden jouw privacy belangrijk! Zo belangrijk dat we het hebben vastgelegd in onze privacy policy. Heb jij vragen, opmerkingen of wil je weten waarom we een privacy policy hebben, stuur dan een mail naar info@voorwerkendeouders.nl