Contact

Ondersteuning

Vrienden van Stichting Voor Werkende Ouders kunnen gebruik maken van de speciale helpdesk. De helpdesk is momenteel alleen nog bereikbaar via mail. Uiteraard is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen door gebruik te maken van onderstaand contactformulier.

Naast onze site houden wij je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via workshops, de newsupdate, ouderavonden, social media en lezingen. Uiteraard horen wij graag jullie uitdagingen, meningen, ervaringen en ideeën zodat we ouders nog beter kunnen vertegenwoordigen in de politiek, maatschappij en media. Praat daarom mee of sluit je aan bij de Club van 100.

Vertel het ons!

Heb je een opmerking of een vraag? Laat het ons weten!

Secretariaat
Voor administratieve vragen kan je gebruik maken van onderstaand contactformulier of mailen naar info@voorwerkendeouders.nl.

Pers
Voor alle persvragen kunt u contact opnemen met Marjet Winsemius, directeur Stichting Voor Werkende Ouders, op 06-46004437. Wilt u de persberichten van Stichting Voor Werkende Ouders ontvangen? Stuur dan een mail naar info@voorwerkendeouders.nl.

Postadres
Stichting Voor Werkende Ouders
Simon Stevinweg 39
1401 TB Bussum

E-mail
info@voorwerkendeouders.nl

Kamer van Koophandel
nr. 59787287

Privacy
Wij vinden jouw privacy belangrijk! Zo belangrijk dat we het hebben vastgelegd in onze privacy policy. Heb jij vragen, opmerkingen of wil je weten waarom we een privacy policy hebben, stuur dan een mail naar info@voorwerkendeouders.nl

Facebook