Wie kent hem niet?

Lieve Mark,

Heb jij hem wel eens gehad? De Blik. Je kent hem wel, die blik met wenkbrauw. Die ene zodat je gelijk weet dat je de pineut bent. Die afkeurende....

Mijn kinderen gingen net voor het eerst naar school. De school raadde met klem aan de kinderen de eerste twee weken halve dagen te brengen omdat het zo intensief is. Dit is uberhaupt natuurlijk hartstikke handig, maar helemaal na de zomervakantie, waarbij het al passen en meten is met je werk. 

Maar goed, de Blik kwam van de juf. Ik vroeg, na me keurig aan hun advies te hebben gehouden of ze de hele dag mochten blijven. Mijn kinderen keken er naar uit om naar school te gaan. Ik had geen BSO. Ik haalde ze zelf op. Speelde thuis een spelletje met ze. Ze gingen op tijd naar bed en wilden graag met de andere kinderen op school hun boterham eten. Reden genoeg dacht ik zo om ze gewoon mee te laten draaien, was het niet omdat ik ook gewoon geld moest verdienen!

En toen kwam die; de ogen werden iets groter, de linkerwenkbrauw ging omhoog, er viel een stilte en je voelt je kleiner en kleiner worden. Wat ben ik toch een oen om zoiets te vragen! Wie denk ik wel niet dat ik ben? Hoe kan je je kinderen dat aandoen? Je bent een slechte moeder! Ontaard! Dus ik in de verdediging; 'Ik kan ze altijd nog een dag thuis houden deze week. Als het niet gaat, dan haal ik ze op. Kijk maar hoe het gaat.' Wat een onzin. Ze vonden het allebei prachtig, kwamen elke dag met knutsels, stonden om kwart voor 7 naast mijn bed om te vragen of ze vandaag naar school mochten. En alleen maar door 1 Blik, krabbel ik al terug en begin ik zo'n mooie zonnige dag al met een 0-1 achterstand op het gebied van schuldgevoel.
 
Vreselijk die blikken!
 
Liefs,
Marjet
terug

comments

Boy that rellay help

Hessy | zondag 12 mrt 2017 02:24

Boy that rellay helps me the heck out.


This is crastyl clea

Bette | zondag 12 mrt 2017 02:20

This is crastyl clear. Thanks for taking the time!


Oeps … sorry &

Kaiden | zaterdag 11 mrt 2017 17:17

Oeps … sorry … er ging wat mis, dus ik heb 2x bijna dezelfde reactie gealaptst … ‘k Dacht dat het aan het linkje in mijn reactie lag. Nogmaals: xxx


Kedves szepyke!Én i

Leatrice | zaterdag 11 mrt 2017 17:11

Kedves szepyke!Én is elkészítettem ezt a fagyit és nekünk is nagyon ízlett, így kitettem a blogomra.Olvastam a blog alján a feltételeket, a recepten nem változtattam, viszont a kép az saját készítésű így azt tettem ki, de forrásként a megjelöltem a Te oldaladat link formájában. Remélem jó így, ha nem kérlek tudatsd velem.Egyébként nagyon finomakat készítesz, csak gratulálni tudok, már ki is néztem a következő fagyit, ami a Kókuszfagyi levszÜd.özlettel: Angéla


That takes us up to

Vicki | donderdag 30 jun 2016 16:50

That takes us up to the next level. Great potinsg.


How do I stick my Bl

Bacardi | woensdag 2 mrt 2016 14:51

How do I stick my Blik on the wall? Since it is many pieces and is not the re-stick type, I want to make sure I get it right the first time. Any hints?


Super leuk zeg!Inspi

Katae | woensdag 17 feb 2016 13:12

Super leuk zeg!Inspirerend ook, ik laat Luna nog te weinig zelf doen....en ze is nu 11 jaar dus kan best! En ik ben biuneewd naar de blog die ze dan gaan beginnen! Kan niet missen met zo'n inspirerende en creatieve moeder!


Just found you and L

Winnie | woensdag 17 feb 2016 13:07

Just found you and LUV this blog! This would be such a lovely thing to win, as we are movnig into our first home in mere weeks and I'm in desperate need of decor inspiration. Thanks!- Lauren Horsley (laurenlhorsley@yahoo.com)