Vriend worden

geknipte_gezinnen

Iedereen moet zelf bepalen hoe ze werk en zorg indelen. Wij denken echter dat het beter kan in Nederland. Daar werken we iedere dag hard aan zodat het voor onze kinderen de gewoonste zaak van de wereld is.

Hiervoor praten wij dagelijks met bestuurders, kamerleden, betrokken ministeries, de brancheorganisatie, met gemeentes en andere spelers in het veld. Maar nog het meest praten wij met ouders zelf. Wij raadplegen ouders. We zoeken oplossingen voor ouders om de taken beter te verdelen. We ondersteunen ouders in de brei van wetgeving. 

Dit kunnen we niet alleen. Daar hebben wij vrienden voor nodig. Vrienden die ervoor zorgen dat wij meetellen. Vrienden die ons een warm hart toedragen. Vrienden die ook vinden dat de generaties na ons niet meer over werk en zorg na hoeven te denken. Vrienden die onze missie delen, ons daarvoor financieel willen steunen en zelf steun willen krijgen.

Vriend worden is makkelijk. Je steunt ons al voor 12 euro per jaar. Dat is slechts 1 euro per maand. Hiervoor steun je ons niet alleen, maar krijg je ook nog heel veel terug. Zo krijg je toegang tot het afgesloten gedeelte van de site alwaar je aanbiedingen, informatie, aantrekkelijke kortingen, diensten en producten vindt, die jou helpen om de balans makkelijker te maken. Uiteraard krijg je regelmatig updates over onze acties, plannen en bezigheden. Maar je laat met je steun vooral zien dat deze onderwerpen belangrijk zijn en dat er wat moet veranderen. Hoe meer vrienden wij namelijk mogen vertegenwoordigen, hoe serieuzer wij worden genomen. Dus waar wacht je nog op? Vul snel onderstaande gegevens in en word ook Vriend!

Aanmeldformulier Vriend

Aanmeldformulier Vriend
persoonsgegevens