Aansluiten

Wij vinden het een eer om Oudercommissies van kinderopvangorganisaties, peuterspeelzalen of gastouders te vertegenwoordigen voor slechts 27,50 per oudercommissie. Nog meer redenen nodig? Wij geven je er 7!

 

1. Een betere organisatie van de kinderopvang is een belangrijk speerpunt voor ons, maar wij geloven ook sterk in een brede, gecombineerde aanpak. Dit geeft ons meer slagkracht en stelt ons eerder in staat om betere voorwaarden voor een goede werk-zorgbalans te realiseren.

2. Ons dienstenaanbod is divers en uitgebreid. Zo ondersteunen we Oudercommissies bij het organiseren van informatieavonden, delen onze kennis en bieden ondersteuning bij specifieke vragen. Daarnaast profiteren aangesloten Oudercommissies van aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen van onze partners.

3. Met Voor Werkende Ouders ben je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de kinderopvang. Via Twitter, Facebook, onze website, maar ook per e-mail ontvang je steeds het laatste nieuws. In onze Club van 100 krijg je als Oudercommissie bovendien de gelegenheid om rechtstreeks invloed uit te oefenen op de politiek.

4. Wij vinden het logisch dat je alleen betaalt voor wat je afneemt. Bij ons geen verborgen of onnodige kosten dus, maar scherpe prijzen per Oudercommissie.

5. Wij geloven in de dialoog en in samenwerking, met Oudercommissies én met de kinderopvangorganisatie waar zij bij horen. Zo kunnen we iets doen aan de tijd- en geldverspilling die op dit moment met bepaalde geldende regels in de opvang gepaard gaat. Alleen samen kunnen we er immers voor zorgen dat tijd en geld daar terechtkomen waar ze horen: de kinderen.

6. Onze organisatie bestaat voornamelijk uit werkende ouders met hun voeten in de klei. We zijn dus niet alleen van alle markten thuis, we weten als geen ander hoe het is om werk en gezin in de huidige maatschappij te verdelen. We worden ondersteund door diverse experts (juridisch, pedagogisch, lobbyisten, mediators, coaches) en een Raad van Advies. Onze partners zijn de slagroom op de taart.

7. Voor 27,50 euro per oudercommissie krijg je;

* Een actieve lobby en belangenbehartiging in de poiltiek en maatschappij om de combinatie werk en gezin te verbeteren.

* Een digitale waar je terecht kan voor vragen, informatie en ondersteuning.

* Aanbiedingen en aantrekkelijke kortingen op bijvoorbeeld trainingen.

* Altijd op de hoogte via onze site en twitter en Facebook.

* Regelmatig een digitale nieuwsflash met tips en trics, nieuws en achtergrond, een update over onze lobby, ons laatste trainingsaanbod en eventuele aanbiedingen van partners.

* Wij vinden het belangrijk dat je mee kan denken en praten, daarom krijg je regelmatig de vraag of je mee wilt denken in onderzoeken of vragen van het ministerie.

Overtuigd? Wil je als Oudercommissie ook goed vertegenwoordigd worden in de politiek en maatschappij? Heb je behoefte aan ruggensteun, leuke aanbiedingen en een partner die weet wat er speelt en nodig is? Sluit je dan direct bij ons aan. Dat is eenvoudiger dan je denkt. Vul hieronder de gevraagde gegevens in en wij zorgen voor de rest.

Aansluiten als éénpitter Aansluiten als (koepel)organisatie