Club van 100

Wij vinden het een eer om jullie stem te mogen vertegenwoordigen in de politiek en maatschappij. Daarom vinden wij het belangrijk om jullie mening te weten over bepaalde zaken. Dat kan uiteraard in ons forum. De Club van 100 gaat echter verder. 

Als lid van de Club van 100 word je met enige regelmaat door ons uitgenodigd om een onderzoek via internet in te vullen of vragen via de mail te beantwoorden. Uitnodigingen om mee te doen aan een onderzoek of een specifieke vraag ontvang je altijd via e-mail. Onze Club van 100 is de ideale manier om jouw mening over verschillende onderwerpen te geven.

Vragen kunnen gaan over een wetsvoorstel, plan of vraag van het ministerie, kamerlid of brancheorganisatie. Het kan gaan over een richting waar wij aan denken en die we willen toetsen. Het kan gaan over wat je gedaan hebt of gaat doen als er een wijziging is of wordt aangekondigd. Of wat je ergens van vindt.

De Club van 100 vertegenwoordigt een breed maatschappelijk veld, mannen en vrouwen, oud en jong, laag- en hoogopgeleid, fulltime en parttime, ouders van pubers of peuters, alleenstaand of getrouwd. Aanmelden is simpel.

Inschrijven voor de Club van 100

Inschrijven voor de Club van 100