Coaching

We hebben een uitgebreid netwerk van coaches over het hele land. Loop jij wel eens tegen de grenzen van werk en gezin aan? Weet je niet goed hoe je alle ballen in de lucht moet houden? Of weet je niet goed hoe je op je werk moet aankaarten wat je nu eigenlijk echt wilt? Zou je wel eens met iemand van gedachte willen wisselen over hoe het nu beter kan?

Het is ook mogelijk om een coachingstraject voor een medewerker aan te vragen. Merk je dat hij of zij telkens tegen dezelfde uitdagingen oploopt? Zou je willen dat de medewerker klantgerichter gaat werken? Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers zich blijven ontwikkelen? 

 

Het is allemaal mogelijk. Onze coachingstrajecten varieren van 6 tot 10 keer samen komen afhankelijk van je vraag. Sommige werkgevers vergoeden een coachingstraject. 

Het is ook mogelijk om gewoon een keer een lekkere boswandeling te maken met een expert die je wat handige handvatten mee geeft. En het is zelfs mogelijk een coachingstraject via de mail of telefoon te doen.  en wij gaan opzoek naar de juiste passende oplossing voor jou. 

terug