Training Oudercommunicatie

De communicatie met ouders is van groot belang voor de waardering die ouders hebben voor een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, gastouderopvang of school. Helaas is het nog niet een standaard onderdeel in iedere opleiding of dat nu Pabo of SPW3 is. En als het nu altijd even makkelijk zou zijn om met ouders te communiceren, dan was het op zich niet zo erg.  Daarom bieden wij verschillende oplossingen aan.

Om te beginnen met een training speciaal voor medewerkers die te maken hebben met ouders. In deze training gaat het vooral om de praktijk. We leren de deelnemers door middel van oefeningen en voorbeelden hoe ze op een goede manier kunnen communiceren met ouders. Ook het maken en terugkijken van video-opnames van het eigen personeel behoort hier tot de mogelijkheden.

Oudercommunicatie gaat echter verder dan alleen een gesprek voeren. Het gaat ook om hoe je ze informeert, hoe je beter op hun wensen inspeelt en van een klant een ambassadeur maakt. Dit gaat om maatwerk. Graag bieden wij onze relaties en geinteresseerden na een persoonlijk gesprek een passend voorstel aan. 

Neem vooral met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

terug