#hebheterover of niet

images-41

Wij vinden het belangrijk dat in 2017 ouders en hun kinderen op de politieke agenda staan tijdens de verkiezingen. We vinden het zo belangrijk dat de politiek het erover heeft dat we een campagne willen gaan starten: 'Heb het erover'!

Waar moeten ze het dan over hebben volgens jou? Over die werkgever die niet met je meedenkt? Over het spitsuur en je zorgvuldig gebouwde kaartenhuis? Over je partner die eigenlijk niets thuis doet? Over het vaderschapsverlof? Wij willen het weten. Laat het ons weten op Facebook, twitter of via de met de #hebheterover.

Je mag het ons zelfs via Instagram (stvwo) laten weten met een mooi foto van alle waswanden die je nog moet opruimen, de stapels papier op je bureau, de lange file waar je in staat. Hoe gekker, hoe beter!

Maar je mag ons ook laten weten waar we het vooral niet over moeten hebben. Over die vriendinnen die je elke keer veroordelen omdat je (zoveel) werkt? Over die schoolpleinmoeders, die het altijd beter weten? Over de borstvoedingmaffia? Gebruik dan de #hebheternietover en laat het ons weten.

terug